Minunatele haine de blana sunt cele mai longevive achizitii vestimentare pe care le poate face o doamna pentru tinuta si garderoba sa. Bunicile si mamele noastre au purtat toata viata aceeasi haina de blana , iar acum arata ca si cum ar fi noi. Aici se vede priceperea cu care au fost pastrate si curatate. In randurile ce urmeaza vor fi detaliate cateva sfaturi despre cum puteti pastra ca noua o haina de blana.

Ca sa va dati seama cand haina dumneavoastra de blana are nevoie de curatare, urmariti atent cum se prezinta parul: daca nu se mai aranjeaza frumos, aerisit si vaporos, inseamna ca este nevoie de o curatare. Puteti face lucrul acesta si acasa, manual cu apa calduta si detergent bland, sau la masina de spalat folosind un program scurt si rotatii minime. Desigur, cel mai indicat ar fi sa o puteti duce la o spalatorie profesionista pentru ca acolo nu riscati nimic. Angajatii vor sti intotdeauna cum sa ofere clientului produse curate si fara sa le strice. O alta varianta ar fi sa va adresati personalului magazinului din care ati cumparat haina.

Magazinul Carolina Design, pe langa consultanta la cumparare, mai ofera si servicii de curatare, pentru hainele de blana naturala de dama . Este important sa stiti acest lucru pentru a va adresa unor specialisti atunci cand aveti nevoie.

Un vechi proverb romanesc spuna ca este bine sa-ti faci iarna car si vara sanie, iar producatorii de blanuri sustin ca perioada perfecta pentru a curata o haina de blana este primavara. Facand acest lucru si depozitand-o corespunzator, ferita de razele directe ale soarelui, in iarna ce urmeaza va veti bucura pe deplin de o haina cu aspect impecabil, fara sa mai faceti griji unde, cum, cand sa o curatati.

Vizitati site-ul https://www.carolinadesign.ro/  si aflati despre toate serviciile care va pot fi oferite online sau in magazinul fizic din Timisoara.

haina de blana naturala de dama , vulpe polara

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *