Haine , veste si caciuli de blana naturala la preturi fara concurenta

Hainele de blană naturală au fost mereu la modă și vor rămâne, atâta timp cât există femei elegante și pasionate de felul în care arată. An de an revin în atenția marilor creatori de modă într-o multitudine de culori și dimensiuni, înfrumusețând și încălzind doamnele și domnișoarele de pretutindeni.

O veste bună pentru pasionatele de blănuri: cel mai vechi pe piața magazinelor cu haine de blană pentru femei , cu o tradiție în blănărie și pielărie de peste 30 de ani, vinde acum și online pe site-ul Carolinadesign.ro.

Creațiile lor deosebite, satisfac cele mai pretențioase doamne și domnișoare, indiferent de stilul vestimentar abordat. Hainele de blană înseamnă eleganță în primul rând, eleganță desăvârșită, însă Carolina Design vine să mulțumească și femeile cu un stil vestimentar mai relaxat, creând pentru ele haine de blană naturală cu fermoar sau glugă, veste și haine de blană în culori vibrante cum ar fi galben, vișiniu, verde, somon, potrivite unui stil jovial, tineresc, nonconformist.

Chinchilla, nurcă, vulpe polară, vulpe argintie sau combinații între acestea te vor face să arăți spectaculos indiferent de ocazie și vei ieși în evidență garantat.

Poți asorta vesta sau blana din blană naturală, alegând din gama variată de căciuli de blană pusă la dispoziție cumpărătorilor realizate din nurcă, vulpe polară , vulpe argintie, raton sau lup caucazian. O căciulă rotundă albă sau neagră va completa perfect o haină de blană clasică, în timp ce o căciulă de blană de lup caucazian cu urechi, va reprezenta alegerea perfectă atunci când porți o vestă din blană naturală la o ținută casual.

Nu rata ofertele și reducerile din această perioadă și înnoieșteți garderoba cu o haină din blană naturală, o vestă sau o căciulă superbă. În cazul în care nu găsești în magazinul fizic sau online ceva pe gustul sau dimensiunile tale, Carolina Design crează special pentru tine orice articol din blană naturală îți dorești.

Atelierul de blănărie și pielărie din Timișoara, Carolina Design, oferă și servicii de curățătorie, recondiționare și vopsitorie pentru hainele și accesoriile din blană naturală și piele la cele mai bune prețuri de pe piață.

Ține frigul la distanță și toate privirile ațintite asupta ta alegând blănurile Carolina Design !

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *