Moda se schimba cu repeziciune si de la un sezon la altul, piesele se demodeaza si nu mai sunt purtate de femeile care vor sa arate mereu ca scoase din cutie.

 

Cu toate acestea, exista insa cateva haine care raman in actualitate. Sunt asa numitele piese statement care pot fi purtate cu aceeasi lejeritate chiar si dupa cativa ani de la achizitionare, atata timp cat sunt pastrate in conditii optime.

De exemplu, little black dress este cel mai bun exemplu. Este o rochie care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei si care poate fi purtata in orice context si in orice moment al zilei fara nicio problema, atat timp cat este accesorizata corespunzator.

Orice femeie care alege sa poarte  haine de blana trebuie sa stie ca  acestea sunt in voga de acum 20 de ani si vor ramane o perioada indelungata de timp. Pe langa faptul ca sunt foarte practice si caldurose sunt fashion, fiind admirate de toata lumea.

Se poarta cu precadere hainele din blana naturala.

 

Acestea sunt mult mai pretioase si mult mai valoroase reprezentand chiar o investite sigura si de lunga durata pentru orice posibil cumparator. Pot fi asortate cu usurinta unor tinute casual, dar si unor tinute elegante.

Potrivit www.carolinadesign.ro unele dintre cele mai apreciate sunt hainele din vulpe polara, vulpe argintie, chinchilla sau nurca. Culorile si materialele sunt unele de calitate, iar acest lucru poate fi observat chiar si de un neavizat.

Pentru femeile active care sunt tot timpul pe drumuri si care au de rezolvat o multime de taskuri, exista varianta unor veste de blanaAcestea sunt foarte practice si pot fi purtate cu usurinta la orice tinuta.

Acestea se pot gasi in nuante clasice de alb, negru, maro sau gri, dar pot fi comercializate si in nuante indraznete care atrag atentia si care vor transforma tinuta in punctul central al intregului eveniment.

Orice femeie merita sa aiba o astfel de piesa vestimentara in garderoba pe care sa o poarte in sezonul rece cu usurinta si lejeritate. Exita modele care se potrivesc oricarei siluete, asa ca trebuie doar gasite pentru o aparitie de senzatie.

Intrati pe acest site pentru mai multe bloguri legate de haine de blana si piele

haine de blana de nurca

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *