Într-o anumită etapă a vieții, poți simți că ai nevoie de câteva produse pentru a te simți cu adevărat o femeie împlinită. Unele piese vestimentare sunt perfecte pentru orice ocazie se ivește, iar în această listă includem și haina de blană naturală, un articol pe care orice femeie ar trebui să-l aibă. Nu doar pentru că este extrem de călduroasă și durabilă, dar o haină din blană naturală te poate face să te simți cea mai frumoasă femeie. În continuare am enumerat 5 dintre cele mai rafinate haine de blană care ți-ar putea scoate la iveală adevărata putere și încredere în tine.

Haina de blană de Chichilla Royal

Blana de chinchilla este una dintre cele mai luxoase materiale naturale din lume. Dacă vizonul este regele, iar zibelina este regina, atunci chinchilla este prințesa blănurilor. Hainele din chinchilla sunt cele mai fine, mai suple și mai delicate din această industrie. Este preferată de membrii familiei regale, actori, cântăreți și celebrități, fiind considerată un simbol al statutului, fineții, bogăției și eleganței.

O haină de chinchilla este o blană extrem de calitativă și, ca regulă generală, ar trebui rezervată pentru ocazii speciale (însă o poți purta oricând dorești). Un lucru este cert, nu vei trece niciodată neobservată atunci când îmbraci o haină de blană de Chinchilla Royal datorită farmecului și impactului puternic pe care această piesă vestimentară îl are.

Haina de blană naturală de zibelină rusească

Blănurile de zibelină reprezintă o demonstrație a bunului gust. Mătăsoase, ușoare și cu o strălucire unică, acestea erau odinioară rezervate doar regalității. Părul de gardă, bogat în cheratină, reflectă spectaculos lumina și oferă un efect de “diamant”. Din acest motiv, poți considera o astfel de blană o bijuterie în sine, care te va face să-ți etalezi frumusețea și rafinamentul cu încredere.

Chiar dacă o achiziție atât de luxoasă reprezintă în sine principala atracție, poți oricând să-i aduci mai multă valoare prin atitudinea pe care o ai. Cunoscătorii de blănuri și nu numai își vor întoarce oricum capetele la vederea unei haine atât de rafinate, deci poartă o haină de blană naturală de zibelină rusească dacă vrei să simți că ai lumea la picioare.

Haina de blană de linx

Blănurile de linx sunt unele dintre cele mai exotice tipuri de blană pe care industria modei ți-l poate pune la dispoziție. În mod sigur vei obține un aspect dramatic, sălbatic și seducător dacă vei purta una. Dacă ai nevoie de o piesă vestimentară care să te avantajeze și să te ajute să potențezi acea parte captivantă din tine, atunci o haină de blană de linx este pentru tine.

Vrei să emani finețe, opulență și grație? Blana de linx te învăluie într-un farmec aparte de neexplicat, care te face să te simți cea mai de succes femeie.

Haina de blană de vizon

Hainele de blană de vizon sunt printre cele mai populare. Există mai multe motive pentru a justifica această notorietate. O haină de vizon întruchipează perfect conceptul de blană. Ele arată, se simt și, cel mai important, emană clasă, eleganță și lux. Prin simplul act de a purta una te face să te deosebești instantaneu de ceilalți, să întorci capete și să primești complimente.

Blana de nurcă nu este voluminoasă. Este discretă și echilibrată și se potrivește cu garderoba ta fără a fi copleșitoare. Este și ar trebui să fie prima alegere pentru cele care doresc să afișeze un look delicat și sofisticat. O poți purta la evenimente formale, nunți, mese la restaurant și așa mai departe. Indiferent de locație, haina de blană de vizon te reprezintă și-ți aduce la lumină succesul și unicitatea.

Haina de blană de vulpe

Paltoanele din blană de vulpe reprezintă, probabil, cel mai iconic tip de blană din ultimii 50 de ani. Este apreciată datorită versatilității sale. Aspectul său extravagant și doza ridicată de ferocitate atrag negreșit privirile celor din jur. Hainele și accesoriile din blană de vulpe sunt cele mai sexy dintre toate. Ele lasă o impresie luxuriantă, de succes.

Hainele din blană de vulpe transmit, în general, senzualitate, dramatism ș oi explozie de simțiri. Atunci când porți una, lași pe oriunde mergi o impresie de femeie puternică, stăpână pe sine, care nu se teme să iasă din tipare.

Câteodată trebuie să îți urmezi intuiția și să cumperi ceva pentru simplul fapt că îți place și pentru că este un pic nebunesc! Intră pe Carolina Design și alege haina de blană naturală care te reprezintă cel mai bine!

Citeste si : Va doriti o haina de blana naturala ? Solutii pentru buget limitat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *