servicii blanarie si vopsitorie Carolina Design

Bun venit pe pagina noastră de servicii de curățare a blănurilor naturale! Suntem Carolina Design, o echipă de profesioniști dedicați menținerii și îmbunătățirii aspectului și calității blănurilor dumneavoastră.

Blănurile naturale sunt frumoase și luxoase, dar necesită o îngrijire specială pentru a-și păstra aspectul și calitatea. De aceea, oferim o gamă largă de servicii de curățare și întreținere pentru blănuri naturale, inclusiv piei de oaie, blănuri de vulpe, blănuri de iepure, blănuri de nurcă și multe altele.

Colaborăm cu specialiști din industrie și utilizăm cele mai avansate tehnologii și metode de curățare pentru a ne asigura că blănurile dumneavoastră sunt curate, proaspete și în stare perfectă de funcționare. De asemenea, respectăm cele mai înalte standarde de siguranță și calitate, astfel încât să vă puteți bucura de blănuri naturale pentru mulți ani.

Serviciile noastre de curățare includ curățarea blănurilor naturale, îndepărtarea petelor, recondiționarea și întreținerea generală. De asemenea, putem oferi sfaturi personalizate pentru îngrijirea blănurilor dumneavoastră, astfel încât să puteți fi siguri că veți avea întotdeauna cele mai bune rezultate.

Indiferent de tipul sau starea blănurilor dumneavoastră, vă putem ajuta să le mențineți în condiții excelente. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de curățare a blănurilor naturale și pentru a obține o estimare personalizată pentru nevoile dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați de blănuri naturale frumoase și de calitate pentru mulți ani de acum înainte!

vopsitorie piele naturala

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a restaura sau de a vopsi produsele din piele, suntem aici pentru a vă ajuta să redați viață articolelor dvs. preferate. Fie că este vorba despre o geantă de mână, o curea, o pereche de pantofi sau chiar un scaun, experții noștri în vopsitorie piele vor fi capabili să vă ofere o soluție de restaurare de calitate superioară.

Fiecare articol este tratat cu mare grijă și respect. Înțelegem că fiecare articol are povestea sa, iar scopul nostru este să menținem și să restabilim aspectul original al produsului dvs. în timp ce îl transformăm într-unul nou.

Serviciul nostru de vopsitorie piele se bazează pe tehnologie de ultimă generație și pe un proces de lucru meticulos și precis. Fiecare etapă a procesului este efectuată cu atenție la detalii și cu materiale de cea mai bună calitate, astfel încât să puteți fi sigur că produsul dvs. va arăta și va funcționa la fel de bine ca și înainte.

În plus, suntem dedicați oferirii unui serviciu personalizat pentru fiecare client. Fiecare articol este evaluat individual, iar abordarea noastră de vopsitorie piele este adaptată nevoilor dvs. specifice.

Cu ani de experiență în vopsirea și restaurarea produselor din piele, suntem mândri să oferim cele mai bune servicii de vopsitorie piele din industrie. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem ajuta să restaurați și să vopsiți produsele dvs. din piele în cea mai înaltă calitate. Suntem aici pentru a ajuta să vă transformați produsele din piele în capodopere durabile și elegante!

Tarife vopsitorie:
 
1 Pantofi de piele naturală (doar negru și maro)
100 Ron
2 Cizme și ghete ( doar negru și maro)
180 Ron
3 Scurte de piele ,până în talie ( negru, maro, bordo, coniac)
150-180 Ron
(în funcție de dimensiuni)
4 Haine de piele 3/4 , ce depășesc 55-60cm ( negru, maro, bordo, coniac)
280 Ron
Timpul de execuție 3-7 Zile
Atenție! Nu vopsim piele velurată și nici textile.

Bun venit la serviciile noastre profesionale de curatare a hainelor de blana naturala și a furului! Suntem aici pentru a vă ajuta să mențineți hainele de blană și furul într-o stare impecabilă.

La fel ca majoritatea oamenilor, suntem pasionați de hainele de blană și recunoaștem importanța acestora. De aceea, suntem mândri să oferim servicii de curățare și întreținere de calitate pentru aceste articole prețioase.

Când vine vorba de curățarea hainelor de blană și furului, avem o abordare delicată și atentă. Folosim tehnici și produse special concepute pentru a curăța și a proteja hainele de blană, fără a le deteriora sau a le afecta calitatea. În plus, avem grijă să respectăm toate specificațiile de curățare recomandate de producătorii hainelor de blană și fur.

Dacă sunteți în căutarea unei restilizări sau ajustări a hainelor de blană naturală, suntem aici să vă ajutăm și în această privință. Avem o echipă experimentată și talentată de designeri și croitori care pot să transforme hainele de blană în adevărate opere de artă, personalizate după preferințele și stilul dumneavoastră.

Lasa-ne datele tale si te contactam noi

4 + 3 = ?